Исус е представен като безценен скъпоценен бисер, за който човек когато го намери и продава целият си имот само и само да може да го купи.
 
Кратък пътепис

Кратък пътепис

Снимката на връх Мальовица е By Стелиян Касабов / Stelian Kasabov - Собствена творба, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2342753

Кратък пътепис

Пиша седнал на една канара в подножието на връх Мальовица. Последните лъчи на залязващото слънце багрят в пурпурно – червено канарите извисяващи се пред мене. Здрач е обхванал по-ниските части на скалите. На полянката под мене кротко пасат крави и звънът от техните лопатари се слива с ромона на реката в приятна, очарователна музика, която гали ухото.

Тук е много красиво. Реката пред мене се извива като змия. Тя преминава ту във бавни и спокойни вирчета, ту във бързеи, прагове и водопади. Вече става тъмно и ми е трудно да пиша. Утре предстои да се изкачим на връх Мальовица.

Автор на текста: Секретко, написано 31.07.1993 (събота вечерта)

п.п. Снимката на връх Мальовица е взета от Уикипедиа, авторът на снимката е: By Стелиян Касабов / Stelian Kasabov – Собствена творба, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2342753

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.