Исус е представен като безценен скъпоценен бисер, за който човек когато го намери и продава целият си имот само и само да може да го купи.
 
New Start – Ново Начало (8 закона на здравето)

New Start – Ново Начало (8 закона на здравето)

В програмата “New Start – Ново Начало” са описани осемте закона, които ще ви помогнат да подобрите вашето здраве:

  1. Хранене

Яжте сурови плодове, зеленчуци, ядки, семена, бобови, зърнени храни, колкото се може по-свежи и колкото се може по-простичко. Намалете олиото и мазнините. Не използвайте рафинирана захар, аспартам, или изкуствени подсладители, заменете с мед и плодове.

  1. Упражнения

Започнете редовно да ходите. Разхождайте се толкова, колкото можете да ходите. Постепенно стигнете до 4-5 километра дневно. Ако сте слаби, през ден е по-добре, защото имате време за възстановяване.

  1. Вода

Пийте много чиста, мека вода всекидневно. Сок, чай или безалкохолни напитки не заместват водата. Подходящият прием на вода ще увеличи енергията ви. Липсата на достатъчно вода е причина за много от заболяванията. Носете си вода на работа, на разходка и т.н. Пийте чиста вода половин час преди храна и два часа след храна, но не и по време на самото хранене.

  1. Слънчева светлина

Слънчевата светлина има няколко ползи за тялото. Започнете с 10-15 минути на ден. Най-доброто време за слънчеви бани е между девет и десет часа сутринта и между четири и шест часа следобеда. Избягвайте изгаряне.

  1. Въздържание

Въздържанието не се отнася само до пиенето на алкохол, или на пушенето…

Пълната информация за 8-тте закона на здравето, заедно с пълни детайли за всяка от точките можете да намерите в следващото видео. Видеото е само 9 минути, заслужава си:

Ако желаете да прочетете и други статии от тази категория – щракнете тук: Вижте всички статии “За семейството”.

One comment

  1. Надето

    Много, много полезно! Дано повече хора обърнат внимание на тези съвети и се опитват да ги спазват!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.